Είναι εκείνες οι φορές, που ζητάμε την αλλαγή στη ζωή μας. Και φυσικά όταν πρόκειται για αλλαγή στο χώρο του σπιτιού μας, τότε το μέρος που «πληρώνει τη νύφη» είναι το σαλόνι μας. Θα το «τιμωρήσουμε» καθότι το είχαμε ατημέλητο για αρκετό καιρό και θα το κάνουμε καινούριο, από το μηδέν.

Μόνο έτσι θα μπορέσει να ανέβει η ψυχολογία μας, αλλά θα πρέπει να πράξουμε σωστά, γιατί εκτός από τη διακόσμηση, σημαντικό ρόλο παίζει και η άνεση… και τι είναι αυτό που μας προσφέρει άνεση στο χώρο του σαλονιού; Δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από το καναπέ μας!

Οι καναπέδες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του καθιστικού και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να δένουν αρμονικά με το περιβάλλον. Και αφού θέλετε να κάνετε ριζική αλλαγή στο συγκεκριμένο χώρο, μάλλον ήρθε η ώρα να φεύγει από το μοτίβο ο καναπές που έχετε από τα φοιτητικά σας χρόνια!

Τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε έναν καναπέ ποιοτικό, που εκτός από τη ψυχολογία σας, θα ανεβάσει και το prestige του χώρου. Κι αν αναρωτιέστε για το πως θα βρείτε έναν ποιοτικό καναπέ, εμείς θα σας δείξουμε τα κύρια χαρακτηριστικά του, για να είστε σίγουροι ότι θα επιλέξετε σωστά. Και το κυριότερο; Χωρίς να το πληρώσετε ακριβά!

Αν δεν έχετε βρεθεί ακόμα μπροστά από καναπέ που να είναι κατασκευασμένος από οξιά, απλά δεν ξέρετε τι χάνετε…. Αλλά θα σας πούμε εμείς. Η οξιά είναι η βασίλισσα στην κατασκευή καναπέδων, μιας και πρόκειται για ένα συμπαγές και βαρύ ξύλο και λόγω της βαριάς του δομής προσφέρει ακαμψία στο σύνολο του καναπέ!

Και αν πιστέψετε ότι θα πληρώσετε ακριβά αυτή την επιλογή τότε κάνετε λάθος. Πολλές κατασκευαστικές εταιρείες καναπέδων δίνουν εγγύηση εφ’ όρου ζωής και δεν είναι δυνατόν να το προσπεράσει κανείς αυτό! Η τιμή μπορεί να φανεί αρκετά μεγάλη, όμως σε μια τέτοια περίπτωση θα τα δώσετε μια φορά και μετά θα ηρεμήσετε.

Μετά πρέπει, αφού πρώτα έχετε μετρήσει τις διαστάσεις του χώρου σας, να αποφασίσετε τι είδους καναπέ θέλετε. Αν είστε από αυτούς που καλούν συχνά κόσμο στο σπίτι, τότε οι γωνιακοί καναπέδες είναι μια άριστη επιλογή για εσάς. Αν περνάτε το περισσότερο χρόνο σπίτι μόνοι ή με το έτερον ήμισυ τότε μπορείτε να σκεφτείτε για κάποιον τριθέσιο καναπέ, που θα είναι πιο συμβατός με τις ανάγκες σας.

 

Το χρώμα του καναπέ σας, παίζει σημαντικό ρόλο στη γενική εικόνα του σαλονιού σας, μιας και μπορεί να το αναδείξει, αλλά ταυτόχρονα να το καταστρέψει αν δεν επιλέξετε σωστά. Μια καλή συμβουλή είναι οι αντιθέσεις χρωμάτων, όπου αν έχετε ένα σκούρο φόντο στο τοίχο σας, είτε από βάψιμο ή από κάποια ταπετσαρία, τότε οι καναπέδες με ανοιχτό χρώμα θα δώσουν άλλη πνοή στο χώρο. Με την ίδια λογική λειτουργεί και αντίστροφα. Γι’ αυτό επιλέξτε σωστά για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Με μια βόλτα στην αγορά, θα δείτε ότι οι γωνιακοί καναπέδες είναι η νέα μόδα της εποχής μας, όπου μαζί με τους υπόλοιπους θα τους βρείτε σε προσφορές που είναι πραγματικά δελεαστικές για τις μέρες μας.

Γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία των χαμηλών τιμών, που ανεβάζουν από μόνες τους την ψυχολογία μας!

Δείτε γωνιακούς καναπέδες εδώ: https://www.welhome.gr/29-kanapedes-goniakoi

Δείτε στρώματα εδώ: https://www.welhome.gr/346-stromata