ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-Την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 ο συναγωνιστής βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κος Ματθαιόπουλος Αρτέμης παρευρέθηκε σε εκδήλωση στα γραφεία της Τ.Ο. Κοζάνης και μίλησε στους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας οι οποίοι κατέκλυσαν για μια ακόμη φορά τα γραφεία μας.

Προηγήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας όπου ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης αναφέρθηκε στο στίγμα της πολιτικής της Χρυσής Αυγής στα τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, στο κοινοβουλευτικό έργο του κινήματος μας και απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων σχετικά με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Η παρουσία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής στη συνέντευξη τύπου που οργάνωσε η Τ.Ο. Κοζάνης και έλαβαν μέρος όλα τα τοπικά κανάλια και δημοσιογράφοι αρκετών τοπικών εφημερίδων, εγκαινιάζει έναν γύρο επικοινωνιακών παρεμβάσεων της Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτικής Μακεδονίας με σκοπό την προβολή του κοινοβουλευτικού έργου της Χρυσής Αυγής για την Περιφέρεια μας, την προβολή των θέσεων του κινήματος μας στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανάδειξη του αγώνα που γίνετε έτσι ώστε η Χρυσή Αυγή να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις, να τις επηρεάζει και να δίνει λύσεις σε προβλήματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας.-Χρυσή Αυγή, Π.Ο. Δυτικής Μακεδονίας.

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής κος. Νικόλαος Χρυσομάλλης, ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας κος. Στέλιος Τούφας, ο Γραμματέας της Τ.Ο. Κοζάνης κος. Φαίδων Λορίδας και όλα τα στελέχη της Τ.Ο. Κοζάνης.

Στην ομιλία του προς του παρευρισκόμενους φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας, ο συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης αναφέρθηκε εκτενώς στα ζητήματα οικονομίας και τις επιπτώσεις του μνημονίου στην φτωχοποίηση των Ελλήνων, τοποθετήθηκε στο μείζον θέμα για την περιοχή μας την πιθανή δημιουργία κέντρου κράτησης λαθρομεταναστών στο Μαυροδένδρι Κοζάνης. στηλίτευσε τη στάση και τις πρακτικές του Υπουργείου Παιδείας σχετικά με το σχέδιο “Αθηνά” και το κλείσιμο του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και ανέπτυξε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής σχετικά με την αυτάρκεια, την Εθνική παραγωγή και την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου με την οριοθέτηση της ΑΟΖ. Τέλος, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις από το κοινό που παρακολούθησε την ομιλία του και αφορούσαν κυρίως θέματα τοπικού ενδιαφέροντος, αναλύοντας και πάλι την πολιτική και τις θέσεις του Εθνικιστικού Λαϊκού κινήματος.

 

Ο Γραμματέας της Περιφερειακής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας κος Στέλιος Τούφας αναφέρθηκε περιληπτικά στο έργο, στις δράσεις και τις προσπάθειες όλων των Τοπικών Οργανώσεων της Χρυσής Αυγή στη Δυτική Μακεδονία έτσι ώστε να αναδεικνύονται οι θέσεις και οι προτάσεις του κινήματος μας, ενώ συμμετείχε και στο διάλογο με τους παρευρισκόμενους.

Ως είθισται η εκδήλωση μας έλαβε τέλος με τον Εθνικό Ύμνο και τον ύμνο του κινήματος μας.

 

Υπενθυμίζουμε ότι το διήμερο Σάββατο & Κυριακή 16/17 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία σε όλη τη Δυτική Μακεδονία ο συναγωνιστής και βουλευτής του κινήματος μας κος. Αντώνιος Γρέγος. Μαζί του θα βρίσκονται και κλιμάκια των στελεχών των Τοπικών Οργανώσεων.
Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ: http://xadytmak.blogspot.gr/2013/03/15-16-17-2013.htmlImage Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us

Γραφείο Τύπου Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Π.Δ. Δυτικής Μακεδονίας.