ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΟΚ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ.ΖΗΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ;

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ –

Συνέντευξη του βουλετή Ν.Δ   Ζ. Τζηκαλάγια για το μέλος της πολιτικής επιτροπής του κόμματος : ”Η Μαρία Αντωνίου πολιτευτής της Ν.Δ έκανε δηλώσεις στο Δίκτυο1 βρισκόμενη εν ευθυμία, μιας και έχουμε την εμποροπανήγυρη στο Άργος Ορεστικό και μπορεί να πίνουμε και και κάνα ποτηράκι παραπάνω, μόνο αν είναι υπό την επήρεια αλκοόλ μπορεί κάποιος να πει αυτά που είπε η Μαρία Αντωνίου.

Νομίζω πως και όλη της η συνέντευξη έγινε εν ευθυμία,όλο αυτό που έκανε είναι ένα βαρύ πολιτικό ατόπημα . Γενικά νομίζω πως η όλη τοποθέτησή της κ. Αντωνίου στο Δίκτυο1 και για άλλα θέματα ήταν εν ευθυμία, σε ένα αλκοτέστ δεν θα περνούσε τα όρια άμα ήμασταν σε ένα σταυροδρόμι” .


Αυτές είναι οι απίστευτες δηλώσεις του βουλευτή Ν.Δ Ζήση Τζηκαλάγια, ο οποίος έχει χάσει τον τελευταίο καιρό την ψυχραιμία του, για το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Μαρία Αντωνίου η οποία μιλώντας στο Δίκτυο1 δήλωσε πως θα διεκδικήσει την βουλευτική έδρα του ν. Καστοριάς αφού είναι ελλιπείς η εκπροσώπηση”.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Τζηκαλάγιας μπορεί να ζητήσει και την διαγραφή από το κόμμα της κ. Αντωνίου.

Να συμπληρώσω πάντως πως 1-2 μέρες τώρα, η αλήθεια είναι πως μάλλον ο κ. Τζηκαλάγιας ξημεροβραδιάζεται στο πανηγύρι του Άργους Ορεστικού.

Ακούστε την οργισμένη απάντηση Τζηκαλάγια στον Χ. Νατσούλη – Αntennes 93,6

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.