”ΖΗΛΕΥΟΥΝ” ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ. ΣΑΡΩΝΕΙ…..

Αμήχανοι, Ν.Δ, Τζηκαλάγιας, Αγγελής, Αντωνίου ( αλλά και πράσινα στελέχη) παρακολουθούν έντρομοι την ”επέλαση” Αναστασίου σε ολόκληρο τον νομό Καστοριάς.

Εκλογικά αποτελέσματα σε δήμους που το ΠΑΣΟΚ με τόσα χρόνια εμπειρίας δεν κατάφερε ποτέ να αγγίξει.

Η τακτική του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ακόμη δεν μίλησε για τα αυτοδιοικητικά αποτελέσματα στα ΜΜΕ και όχι τυχαία, ” τσακίζει” μιας και ελπίζει στο περίφημο 3-0 στους δήμους.

Έκπληκτοι παρακολουθούν νεοδημοκράτες αλλά και ”πράσινοι” που υποτίθεται πως είναι έμπειροι σε πολιτική σκέψη, να βγαίνουν στον γραμματέα αποτελέσματα σε δήμους, συνδικαλιστικές εκλογικές νίκες, εργατικό κέντρο, σιγά σιγά και περιφέρεια ( άντε και βουλευτής) .

Ακόμη και μέλη της νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύουν πως η τακτική που εφαρμόζει πάει να αγγίξει το όνειρο που το ΠΑΣΟΚ ίσως δεν είχε υπολογίσει ούτε φυσικά ονειρευτεί ποτέ.



* Ο θ. Αναστασίου μετά τις εκλογές σε Πασοκτζήδες και Νεοδημοκράτες θα παραδίδει μαθήματα ΤΑΚΤΙΚΗΣ σε κρίσιμες εκλογικές αναμετρήσεις 16.00-18.00 στο αμφιθέατρο της πρώην Νομαρχίας – ΔΩΡΕΑΝ ( και για νέες και νέους περιφερειακούς συμβούλους) .