Με αφορμή την κατεδάφιση του εγκαταλελειμμένου στρατοπέδου ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ – Είναι απίστευτη η αναφορά του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κ. Αρσένη ( επιλογή προσωπική Γ. Παπανδρέου) στο θέμα της κατεδάφισης του ”ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗ” τονίζοντας σε ανακοίνωση του ”Προκαλούν οι πληροφορίες ότι υπήρξε πολιτική παρέμβαση τοπικών αιρετών παραγόντων προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου προκειμένου να μην αποφασίσει το ΚΣΝΜ αντικειμενικά με βάση την εισήγηση των αρμόδιων υπηρεσιών.

Η λήψη αποφάσεων του ΚΣΝΜ με βάση πολιτικές πιέσεις και όχι με βάση την αντικειμενική αξία των εκάστοτε μνημείων όπως προβλέπει ο νόμος, αποτελεί προσβολή για το θεσμό και καθιστά την απόφαση παράνομη”.

Η επίθεση πάει άμεσα στον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ ο οποίος δημόσια πριν μερικές εβδομάδες δήλωνε τις κινήσεις και προσπάθειες που έκανε για να πείσει πως δεν πρόκειται για μνημείο….

Η παρέμβαση Αρσένη που έγινε από Βρυξέλλες προφανώς θα είχε ίσως και μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν και ο ίδιος μας ενημέρωνε από πού είχε όλες τις πληροφορίες η μάλλον από ποιους……