Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Αυτοάμυνας που διοργανώθηκε στις 24 και 25 Φεβρουαρίου από τον Σύλλογό μας «Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ», υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Taekwondo (ETU).

Στο σεμινάριο εισηγητές ήταν ο Grand Master Κος Φίτζιος Παναγιώτης κάτοχος 9 DAN, Διδάκτωρ Θεολογίας ΑΠΘ, Τέως Εκπαιδευτής στην 2η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών,  Διπλωματούχος επιτελής Εθνικής Άμυνας στις Αμυντικές  και Στρατηγικές Σπουδές, Εν ενεργεία Υπηρετών στα Εθνικά Σώματα Ασφαλείας.

Απονεμήθηκε Βαθμός 6 DAN της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Taekwondo στην προπονήτριά του συλλόγου μας, Δασκάλα Πρώιου Νίκη.

Φιλοξενήθηκαν, ο σπουδαίος Δάσκαλος του Taekwondo Κος Δαλάκας Ιωάννης, ο οποίος ιστορικά έχει συνδράμει στην διαμόρφωση του αγωνιστικού Taekwondo όπως το γνωρίζουμε σήμερα και ο Κος Βασιλειάδης Στάθης  Αντιδήμαρχος του Δήμου Καστοριάς, υπεύθυνος στον Τομέα του Αθλητισμού και παλαιό μέλος  του Συλλόγου μας.

Τέλος μας τίμησε με την επίσκεψη του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Καστοριάς Κ.κ Καλλίνικος ο οποίος μας στηρίζει πάντα.

Απονεμήθηκαν Διπλώματα Συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες, αναγνωρισμένα από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Taekwondo (ETU), για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Με την υπόσχεση για διοργάνωση κι άλλων αντίστοιχων σεμιναρίων κλείσαμε αυτό το πλούσιο διήμερο όχι μόνο εκπαιδευόμενοι σε τεχνικές αυτοάμυνας αλλά και στο τρόπο σκέψης μας.

Ευχαριστούμε θερμά άπαντες.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΜΠΓΟ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ