Με νέο ηλκτρονικό πίνακα το κλειστό γυμναστήριο Καστοριάς μετά από υπόσχεση του αντιδημάρχου τουρισμού Δημήτρη Πετρόπουλου.

Μάλιστα εκ μέρους της διοίκησης του Α.Σ Καστοριάς BASKETBALL χθες υπήρξε και δελτίο τύπου.

Η πληρωμή μάλλον θα γίνει από νομικό πρόσωπο του Δήμου Καστοριάς αλλά το θέμα είναι πως πρωταγωνιστής της υπόθεσης ήταν ο νέος αντιδήμαρχος τουρισμού και αθλητισμού.

 

Δημήτρης Πετρόπουλος - Αντιδήμαρχος Καστοριάς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Αθλητές του Α.Σ. Καστοριάς με το παρόν θέλουν να εκφράσουν δημόσια τις ευχαριστίες τους στο Δήμαρχο Καστοριάς, στη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς, και ιδιαίτερα στον Αντιδήμαρχο Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κο Δημήτρη Πετρόπουλο για την έμπρακτη συμπαράστασή τους στο αθλητικό γίγνεσθαι του Δήμου της Καστοριάς.

Πιο συγκεκριμένα, τα μέλη του Α.Σ. Καστοριάς ευχαριστούν για την άμεση ανταπόκριση της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού σε μια χρόνια ανάγκη για την αντικατάσταση του ηλεκτρονικού πίνακα του Κλειστού Γηπέδου «Δημήτρης Διαμαντίδης» το οποίο εξυπηρετεί όλες τις αθλητικές ομάδες της Καστοριάς.

Ο νέος ηλεκτρονικός πίνακας στο γήπεδο της Καστοριάς αποτελεί γεγονός και εγκαινιάστηκε με τον καλύτερο τρόπο, γράφοντας το 93-67 στο πρώτο εντός έδρας ματς της 1ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας των Ανδρών με τον Πανεδεσσαϊκό, παρουσία του ιδίου του Δημάρχου κου Ανέστη Αγγελή, του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κου Γιώργου Παπαδόπουλου και του Αντιδημάρχου Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων κου Δημήτρη Πετρόπουλου.

Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε να είσαστε πάντα αρωγοί και συμπαραστάτες στο αθλητικό ιδεώδες, του οποίου είμαστε λάτρεις και κοινωνοί για το Δήμο Καστοριάς.

Εκ μέρους του Α.Σ. Καστοριάς,

Δίτσιος Ναούμ

Πρόεδρος Α.Σ. Καστοριάς