ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΘΩΜΑΣ ΄΄Μιας και τα μέσα και το διαδίκτυο μου δίνουν βήμα, θα ήθελα να παραθέσω δύο λόγια για τους λόγους οι οποίοι με οδήγησαν να πάρω την απόφαση να ασχοληθώ με τον Δήμο, τα προβλήματα του, το μέλλον του και μαζί και το μέλλον όλων εμάς που έχουμε απομείνει σε αυτόν, να διασφαλισουμε όχι μόνο την οικονομική τόνωση και επίλυση των βασικων και καιριων προβλημάτων, τα οποία δυσκολεύουν την καθημερινότητα μας και δυστυχώς τα έχουμε συνηθίσει, αλλά να πάμε κι ένα βήμα παραπέρα. Ένα βήμα παραπάνω ο καθένας ξεχωριστά και όλοι μαζί σαν σύνολο.

Αυτό το βήμα θέλησα να κάνω κι εγώ λέγοντας το ναι στην πρόταση του Γιώργου Πετκανα. Σκεπτόμενος μέσα από πόσες αντιξοοτητες, οικονομικές δυσχερειες, ηθική κατάπτωση, επαγγελματική απαξίωση έχουμε περάσει όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες του νόμου, γνωρίζοντας τι σημαίνει να κρατάς μια επιχείρηση με νύχια και με δόντια, θυσιάζοντας οικογενειακή ζωή και προσωπικές φιλοδοξίες, σε μια πόλη που χρόνο με τον χρόνο αδειάζει.

Θα μπορούσα να παραθέσω αράδες με τις επιχειρηματικες μου δραστηριότητες, όμως “καταθέτω” καθημερινά το βιογραφικό μου στον κόσμο με τον οποίο συναναστρεφομαι καθημερινά και μοιράζομαι τις ίδιες ανησυχίες και φόβους σε ένα Δήμο που χρόνια τώρα, μοιράζει απλόχερα ανασφάλεια.

Κανω λοιπόν αυτό το βήμα και δηλώνω έτοιμος, θετωντας τον εαυτό μου υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, στο πλευρό του Γιώργου Πετκανα, ενός ανθρώπου με εμπειρία, προσωπικότητα και πρακτικές μεθόδους τέτοιες που μπορούν πραγματικά να φτάσουν τον Δήμο Καστοριάς στο επίπεδο μου μας αξίζει. 

Με προσωπικά όπλα την αποφασιστικοτητα μου, την εργατικότητα, την ευθύτητα, τις διασυνδέσεις και την αφοσίωση μου, και έχοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου, δηλώνω πως”συμμαχω” υπεύθυνα και πως δεν θα περάσει αλλά “χαμένη” μέρα για τον Δήμο μας με δήμαρχο τον Γιώργο Πετκανα. ” 

Με εκτίμηση και σεβασμό 

Παπαθωμας Δημητρης