Ένα πρόσωπο που μεταξύ πολλών άλλων δραστηριοτήτων αφιέρωσε σχεδόν όλη του την ζωή στον πολιτισμό και στο Άργος Ορεστικό.

Η Κηδεία του εκλιπόντος θα γίνει σήμερα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στις 4.00 μ.μ

 

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΟΡΕΣΤΙΣ»
ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Πληροφορηθέντες με οδύνη τον αδόκητο θάνατο του Βασιλείου Αβραμίδη, επί σειρά ετών Προέδρου του Συλλόγου, που επισυνέβη την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015, συνεδριάσαμε εκτάκτως και αφού αναφερθήκαμε στην προσωπικότητα και το ήθος του εκλιπόντος, στην τεράστια και καθοριστική προσφορά του στην πορεία, ανάπτυξη, πανελλήνια και διεθνή καταξίωση του Συλλόγου μας, στην μεγάλη προσφορά του στα κοινά της πόλης μας, τα οποία υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια και υψηλήό αίσθημα του καθήκοντος, καθώς και με την κατ’ έτος και επί σειρά δεκαετιών γενναία οικονομική του ενίσχυση,

ο μ ό φ ω ν α α π ο φ α σ ί σ α μ ε,
– Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, να επικοινωνήσει με τη σύζυγό και τα τέκνα του, για να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας.
– Να εκδώσουμε το παρόν ψήφισμα και να αποσταλεί στους οικείους του, εκφράζοντες προς αυτούς την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήριά μας.
– Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του
– Σύσσωμο το Δ.Σ., να παραστεί στην Κηδεία του εκλιπόντος και να εκφωνηθεί ο επικήδειος από τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου
– Να δημοσιεύσουμε το ψήφισμά μας στη εφημερίδα του Συλλόγου μας, καθώς και εκτενές βιογραφικό και απολογισμό του πλούσιου έργου του.
– Να ονομασθεί η αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου σε «Αίθουσα Βασιλείου Αβραμίδη»
– Να τιμήσει την μνήμη του εκλιπόντος Προέδρου του με την καθιέρωση ετήσιας εκδήλωσης στο όνομα του
με τις ευχές μας η μνήμη του να είναι αιωνία
και ο Ύψιστος να κατατάξει αυτόν μετά των Δικαίων
Το Διοικητικό Συμβούλιο
Α Αντιπρόεδρος Η Γ.Γραμματέας
Κωνσταντίνος Αδάμ Φιλίτσα Τεζαψίδου-Τσιάρα
Τα Μέλη
Αντωνιάδου Βασιλική, Κώτση Σοφία,
Παπαγεωργίου Χρήστος, Πλίτσης Ιωάννης.