Ο Σαμαράς πάσαρε με στόχο τον Γκέκα αλλά η πάσα του είναι κακή, ο Τσεχ όμως έκανε λάθος υπολογισμό και ο Φάνης Γκέκας εκμεταλλεύεται στο έπακρο την ευκαιρία μειώνοντας σε 2-1 για την Εθνική.
Με τον χειρότερο τρόπο είχε ξεκινήσει ο αγώνας για την Εθνική μας, η οποία σε διάστημα μόλις τριών λεπτών δέχθηκε δύο γκολ από την Τσεχία.
Σε μια στιγμή αδράνειας της ελληνικής άμυνας, ο Χούμπτσμαν έκανε την κάθετη μπαλιά για τον Γίρασεκ, ο οποίος έκανε το ιδανικό πλασέ, νίκησε τον Χαλκιά και άνοιξε το σκορ για τους Τσέχους, από το τρίτο κιόλας λεπτό!
Μετά από τρία μόλιες λετπά Γκέμπρε Σελασιέ μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον Πίλαρ, ο οποίος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα!
Οι σημαντικότερες στιγμές του αγώνα:
Στο 23′ έγινε η αλλαγή. Ο Σηφάκης στην θέση του Χαλκιά, μιας και ο τελευταίος έχει τράβηγμα στον μηρό.
Επικίνδυνο παιχνίδι από τον Τόμας Ροζίτσκι πάνω στον Γιώργο Καραγκούνη. Κίτρινη κάρτα για τον Τσέχο.
Στο 41′ ο Τοροσίδης βγάζει σέντρα από δεξιά, ο Φωτάκης πηδά ψηλότερα από όλους και σκοράρει αλλά ο βοηθός έδειξε οφ σάιντ.
Όλα δείχνουν πως το γκολ έπρεπε να μετρήσει…
Σρο 61′ : Καλή εκτέλεση φάουλ του Καραγκούνη, πηδά ο Κ. Παπαδόπουλος, ο Τσεχ κερδίζει και στην συνέχεια της φάση πάλι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος σουτάρει αλλά η μπάλα κοντράρει στους Τσέχους αμυντικούς.
Δεύτερη αλλαγή για την Τσεχία. Φεύγει από το παιχνίδι ο Μπάρος και μπαίνει ο Πέκχαρτ, ενώ στο 64′ κίτρινη κάρτα στον Κολάρ.
Στο 71′ πραγματοποιήθηκε και η τρίτη αλλαγή για την Εθνική. Ο Μήτρογλου μπαίνει στην θέση του Φορτούνη.

protothema.gr