Θα αποζημιωθεί άμεσα ο κ. Παπακώστας μετά από δεκαετίες -ΔΕΙΤΕ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ1 – [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=T_pxgpC6aN4[/youtube]

Έκπληκτοι οι : Γιάννης Τσαμίσης, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου αλλά και ο αντιδήμαρχος κ. Λέκκος είδαν στην προχθεσινή συνεδρίαση να ψηφίζεται και από την πλειοψηφία η πρόταση Κοντόπουλου για άμεση πληρωμή οικοπεδούχου όπου ο δήμος Καστοριάς με απαλλοτρίωση του έχει πάρει μεγάλη έκταση.


Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως με τις πολλαπλές τοποθετήσεις τους οι Τσαμίσης και Μεγγούδης προέβαλαν συνεχώς δικαιολογίες σαν να επεδίωκαν την μη ( δίκαιη όμως) πληρωμή του Παπακώστα.

Με την απόφαση του Δ.Σ Καστοριάς ανοίγει ο δρόμος για τις άμεσες αποζημιώσεις και άλλων πολλών Καστοριανών πολιτών που δεκαετίες τώρα ο δήμος τους κορόιδευε φτάνοντας τους ακόμη και στα δικαστήρια.

Μετά την θετική απόφαση που στήριξε και η ομάδα Καπαχτσή με τεκμηριωμένη θέση και άποψη και του πρώην Νομάρχη, όλοι οι ταλαιπωρημένοι δικαιούχοι θα πρέπει σιγά σιγά να σπεύσουν στο δημοτικό μέγαρο για να διευθετήσουν την διαφορά τους επικαλούμενοι την εισήγηση Κοντόπουλου καθώς και την απόφαση του Δ.Σ.