ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – « ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ » :

Σε απάντηση της από 09.10.2023 πρόσκλησης του Σταθμού σας, για τη διενέργεια ταυτόχρονων ζωντανών συνεντεύξεων -debate- του Συνδυασμού μας «ΠΟΡΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», με υποψήφιους περιφερειακούς Συμβούλους αντίστοιχα του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ», αποδεχθήκαμε άμεσα θετικά την πρόσκληση με τα ζευγάρια όπως ορίσθηκαν από εσάς.

Πράγματι την Πέμπτη και εν συνεχεία σήμερα Παρασκευή, όλοι οι Υποψήφιοι Περιφερειακοί μας Σύμβουλοι παρουσιάσθηκαν όπως προγραμματίσατε στο σταθμό σας. Ωστόσο κανένας εκ των Υποψηφίων Συμβούλων του συνδυασμού «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» δεν παρουσιάσθηκε, επιλέγοντας κάποιοι εξ αυτών, ατομικές συνεντεύξεις.

Δυνάμει όλων των παραπάνω, παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν ο Συνδυασμός έχει αποδεχθεί τη σημερινή τηλεοπτική συνέντευξη στο κανάλι σας, όπως επίσης ορίσθηκε από εσάς. Παρακαλούμε όπως διαφυλάξετε στο ακέραιο τα δικαιώματα όλων των υποψηφίων αμφοτέρων των συνδυασμών προκειμένου οι πολίτες της Καστοριάς να έχουν σωστή και ολοκληρωμένη ενημέρωση.

ΔΙΚΤΥΟ1 :

Το Δίκτυο1 όπως έκανε με όλα τα ψηφοδέλτια και όλους τους υποψήφιους προσκάλεσε και προσκαλεί τους πάντες.

Προχθές καλέσαμε Α.ΚΑΝΔΥΛΗ και Δ.ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟ σε κοινή συνέντευξη τηλεοπτική ( για απόψε στις 21.15). Ο κ. Σαββόπουλος από προχθές και με ανακοίνωση επίσημη του συνδυασμού « Συμμαχία για την Ανάπτυξη» ζητά κοινή συνέντευξη με την κ. Δέσποινα Κοζατσάνη, η οποία σήμερα το πρωί φάνηκε θετική αλλά είπε ότι θα το σκεφτεί.

Απλά τα πράγματα, οι δύο συνδυασμοί να δείξουν σοβαρότητα και ψυχραιμία προς όλη την Δ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και το εκλογικό σώμα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ και να αποφασίσουν ΑΜΕΣΑ για απόψε αν θα αποδεχτούν την πρόσκληση μας για για κοινή τηλεοπτική συζήτηση με Κανδύλη,Σαββόπουλο,Κοζατσάνη και όποιον άλλον η άλλη θέλουν..

Αναμένουμε να δούμε τι ακριβώς θέλετε τελικά…….Ο Αντώνης Παραράς θα σας περιμένει στο ΔΙΚΤΥΟ1 όπως και κάθε προσκεκλημένο υποψήφιο σύμφωνα με τις αποστολές των προσκλήσεων που κάναμε από το ξεκίνημα της εβδομάδας.

Ραντεβού στις 21.00 LIVE……..

Αναμένουμε γραπτά την απάντηση σας αφού υπάρξει συνεννόηση. Αν δεν θέλετε βγείτε μεμονωμένα……..