Με τις καλύτερες των εντυπώσεων επέστρεψαν από τη συμμετοχή τους στο workshop της NAFA οι τέσσερις νικητές του διαγωνισμού Νέων Ελλήνων Σχεδιαστών που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FurExcellenceinAthens, 2015.

Για μια εβδομάδα στο Τορόντο του Καναδά μοιράστηκαν γνώσεις, απόψεις και εμπειρίες για τη γούνα με τους συνεργάτες της NAFA και άλλους νέους σχεδιαστές από την Κίνα. Το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και γνώσεων σε συνδυασμό με την ευγένεια και καλοσύνη όλων των υπευθύνων της NAFA ενθουσίασε όλους τους συμμετέχοντες ενώ η προσωπικότητα του σχεδιαστή – δημιουργού κ. Βασίλη Καρδάση τους μάγεψε ακόμη μια φορά.

Η πρώτη νικήτρια του διαγωνισμού, Ελευθερία Μιχαλοπούλου, μοιράστηκε τις εμπειρίες της μαζί μας λέγοντας «Θεωρώ ότι το studio Nafa προσφέρει όχι απλά ένα workshop, αλλά μία εμπειρία ζωής. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που μου δόθηκε η ευκαιρία να το ζήσω. Όλα ήταν εξαιρετικά, από τις εγκαταστάσεις ως και την συμπεριφορά όλων των μελών της Nafa» ενώ δεν δίστασε να εκφράσει τον ενθουσιασμό της για τον κ. Καρδάση μιλώντας για «το μεγαλείο της ψυχής του και των γνώσεων του» και τον «μοναδικό τρόπο να μεταδίδει τις γνώσεις του που σε κρατάει μαγνητισμένο έως το τελευταίο λεπτό».

Το ζητούμενο από τον διαγωνισμό που κάθε χρόνο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης FurExcellenceinAthens είναι να εισάγει στον κόσμο της γούνας νέα παιδιά από τον χώρο του σχεδίου μόδας εμπλουτίζοντας τον κλάδο γούνας με νέες γνώσεις και ιδέες οι οποίες θα συμβάλλουν στην ισχυροποίηση της ελληνικής παρουσίας στον τομέα του σχεδίου μόδας για τη γούνα. «Η γούνα εδώ και κάποια χρόνια έχει μπει στην ζωή μου και αρχίζει να μου αρέσει πάρα πολύ. Σαν σχεδιαστής θα ήθελα πολύ να ασχοληθώ με την γούνα, καθώς μπορείς να κάνεις τα πάντα» δηλώνει ο Ερλάντο Λάκκα, ο οποίος ισοψηφώντας στην τρίτη θέση του διαγωνισμού επίσης συμμετείχε στο σεμινάριο της NAFΑ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιo

Ο Πρόεδρος 

Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

Ο Γενικός Γραμματέας

                                                                                         Κουτσουλιώτας Μηνάς