Συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης, μέσα στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών Φώτη Κεχαγιά, όπως, τουλάχιστον, το περιέγραψε ο τελευταίος στο Kozanimedia, σήμερα το πρωί, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας:

Γνωστός εργολάβος της περιοχής (από τους πλέον σημαντικούς και μεγάλους) μπήκε μέσα στο γραφείο του, προκειμένου να διευθετήσει θέμα πληρωμής του για οφειλές της Περιφέρειας από έργο που είχε αναλάβει, οι οποίες πλησιάζουν τις 124.000 ευρώ.

Μέσα, όμως, στο γραφείο βρισκόταν πρώην εργαζόμενος (ο οποίος τυγχάνει να είναι σύζυγος της γραμματέως του Φώτη Κεχαγιά) στην εταιρία του εν λόγω εργολάβου, και στον οποίο επίσης ο εργολάβος φέρεται να οφείλει από τη δική του πλευρά το ποσό των 11.000 ευρώ.

Εικόνα αρχείου

Ο πρώην εργαζόμενος, λοιπόν,φέρεται να ζήτησε και εκείνος να εξοφληθεί από τον εν λόγω εργολάβο, με τον αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών να προσπαθεί να διαδραματίσει (σύμφωνα με τα λεγόμενα του στο Kozanimedia πάντα) μεσολαβητικό ρόλο, προτείνοντας την έκδοση δυο επιταγών, ώστε να λυθεί το θέμα και με τους δυο.

Ο εργολάβος διαφώνηαε και, κουβέντα στη κουβέντα, υπήρξε μεγάλη ένταση, μεταξύ αυτού και του πρώην εργαζόμενου του. Τότε, όπως ανέφερε στο Kozanimedia ο Φώτης Κεχαγιάς, ο γνωστός εργολάβος χαστούκισε μια φορά δεύτερο και αποχώρησε από το κτίριο, με το πρώην εργαζόμενο, αλλά και όλους όσοι ήταν παρόντες, να μένουν έκπληκτοι από το όλο περιστατικό!

Αμέσως ο κ. Κεχαγιάς κάλεσε την Αστυνομία,η οποία και έφτασε επί τόπου,  χωρίς, πάντως, να υποβληθεί κάποια μήνυση. Πάντως, όπως μας ανέφερε σήμερα το πρωί ο κ. Κεχαγιάς, πρόθεση του πρώην εργαζομένου και συζύγου της γραμματέως του γραφείου του ήταν να καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Κοζάνης κατά του εργολάβου, σημερα το πρωί, σε ημερομηνια που έχει παρέλθει η αυτόφωρη διαδικασία. kozanimedia.gr