Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες οι υποψήφιοι προσπαθούν και ετοιμάζουν πυρετωδώς τα υποψήφια ψηφοδέλτια τους με μεγάλη δυσκολία για κάποιους και με μεγαλύτερη άνεση για άλλους.

Η ερχόμενη βδομάδα είναι πολύ κρίσιμη και όποιοι δεν καταφέρουν να ανακοινώσουν ονόματα μάλλον θα δυσκολευθούν πάρα πολύ.

Το ψηφοδέλτιο του υποψήφιου δημάρχου ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΡΕΝΤΣΙΔΗ μαθαίνουμε πως σχεδόν έχει ολοκληρωθεί και μάλλον θα έχουμε νέα ανακοίνωση που θα φτάσει σε σύνολο περίπου 60 συμβούλων κάτι που μέχρι στιγμής δεν μπορεί να γίνει από κανένα άλλο ψηφοδέλτιο.

Ολοκλήρωση ψηφοδελτίου δεν έχουμε με βάση το ρεπορτάζ μας από κανέναν άλλον μέχρι στιγμής ( αν κάνουμε λάθος στο ρεπορτάζ ας δούμε ανακοίνωση τουλάχιστον 55 ατόμων και όχι 64 που είναι ο ανώτερος ”μαγικός” αριθμός) . Αυτό θα πει κάποιος είναι και το απόλυτο κακό, όχι απαραίτητα αλλά καλά γνωρίζουμε πως οι τυχαίες υποψηφιότητες τυχαίες συμφωνίες υποψήφιων συμβούλων από καραμπόλες, απλά δείχνουν πολύ πρόχειρη κάθοδο που δεν χρειάζεται ο Δήμος Καστοριάς και κανείς άλλος δήμος.

Συνεργασίες, σίγουρα σχήματα, και όχι ΑΛΛΑ  πειράματα. Στον δήμο χρειάζεται δουλειά που θα συνδυάζει φρέσκες ιδέες, προτάσεις και έμπειρους συμβούλους αλλά και ικανότητα του αρχηγού.

Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έχει μεγάλη ανάγκη να δει να ακούσει συγκεκριμένες τοποθετήσεις και νέες προτάσεις για τα άλυτα και μεγάλα προβλήματα, και όχι παζάρια με πρόσωπα και καταστάσεις για το που θα πάει ο ένας και που θα βρούμε από τον άλλον που δεν κατεβαίνει μπας…..και συμπληρώσουμε.