Αγαπητοί φίλοι,

Η προσπάθεια του blog ( alphafm.gr) να είναι “καθημερινής ενημέρωσης” , κυρίως τοπικής, είναι προσωπικό στοίχημα για εμάς.

Στοίχημα για να αποδείξουμε ότι η ενημέρωση πρέπει να είναι πολύπλευρη, πολυδιάστατη ώστε να μην έχει εξαρτήσεις, και το “μήνυμα “να φτάνει παντού. Το τοπικό ρεπορτάζ, δηλαδή, οι σκέψεις και οι απόψεις συμπολιτών μας να “ακούγονται” από αυτούς που πρέπει. Όσο “ψηλά¨ και να είναι. Σε κομματικές θέσεις, σε δημοτικά και περιφερειακά πόστα, στην Ελληνική Βουλή, στο Ευρωκοινοβούλιο, σε πρεσβείες ξένων κρατών, παντού !


Το στοίχημα αυτό φαίνεται οτι αρχίζουμε να το κερδίζουμε.



Η εταιρεία google που μετράει την επισκεψιμότητα μας , εδώ και καιρό μας “έλεγε” οτι κάθε μέρα είστε μοναδικοί! πάνω απο 800 άτομα , και το τελευταίο μήνα πάνω απο 1500.Εντυπωσιακός αριθμός για περιφερειακό blog!



Επίσης η εταιρεία 24radio.gr που φιλοξενεί την ζωντανή ροή του ραδιοφώνου μας alpha 94,7 τον τελευταίο μήνα μας “λέει” οτι η online ακροαματικότητα μας στην κατηγορία “ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ” ξεπερνάει μεγάλους αθηναϊκους κολλοσους του ραδιοφώνου και πολλές φορές είμαστε στην πρώτη 5άδα πανελλαδικά.




Το αποκορύφωμα ήρθε από την εταιρεία alexa που μετράει την παγκόσμια κατάταξη των internet sites ,η οποία μας “βάζει” στην αντίστροφη μέτρηση για τις πρώτες 100,000 θέσεις παγκοσμίως, πράγμα πολύ σημαντικό, όταν το παγκόσμιο internetiko “χωριό” είναι περί τα 10,000,000 sites-blogs.

Κανένα site στην Δ. Μακεδονία και λίγα στην Ελλάδα (περί τα 1500, τα περισσότερα μεγάλων εταιρειών –  ΜΜΕ) είναι σε αυτή την λίστα των 100,000 .Την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση με αρχή την θέση 180,925.



Ευχαριστούμε θερμά.


Τώρα ξέρετε , ποιο site εμπιστεύονται οι συμπολίτες για την καθημερινή ενημέρωση, ποιο site αναδεικνύει ακαριαία τις ειδήσεις και τα γεγονότα στην Καστοριά, και σε ποιο site η προβολή σας έχει αξία.

Υποσχόμαστε να παραμείνουμε το μοναδικό blog ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ στον πρώην Ν. Καστοριάς, και στην νυν Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Με γνήσιες πολιτικές ειδήσεις , φωτογραφίες και βίντεο της τελευταίας στιγμής , με αυθεντικές και πολυπληθείς δημοσκοπήσεις επίκαιρων θεμάτων, με πανελλαδικές αποκλειστικές ειδήσεις απο συνεργαζόμενα sites-portals-blogs -δημοσιογράφους. Υποσχόμαστε να φτάσουμε την ενημέρωση σας, με χρήση τεχνολογιών αιχμής σε επίπεδο Ευρωπαϊκού portal.





Υ.Γ.

μέθοδοι μέτρησεις.

1)http://www.google.com/analytics/ αναλυτικά στοιχεία σε ενδιαφερόμενους  κατόπιν επικοινωνίας στο +30 246726945

2)http://www.24radio.gr/index.php?option=stats

3)http://www.alexa.com/siteinfo/alphafm.gr# και με εγκατάσταση της ALEXA TOOLBAR απο εδω