Ο Λάζαρος Κυρίζογλου, με καταγωγή από την Καστοριά, εξελέγη Πρόεδρος στη Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), το κορυφαίο συλλογικό όργανο εκπροσώπησης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στη χώρα μας. Τον συγχαίρω δημόσια για τη μεγάλη του νίκη και του στέλνω τις καλύτερες ευχές μου.

 

Είμαι βέβαιη ότι η διαχρονική και ουσιαστική παρουσία και συμβολή του στους αγώνες τηςΑυτοδιοίκησης, η τεράστια εμπειρία του, η σοβαρότητα, η υπευθυνότητα και το απαράμιλλο ήθος που τον διακρίνουν, θα αποτελέσουν καθοριστικούς παράγοντες στη μαχητική διεκδίκηση για όλα τα Αυτοδιοικητικά ζητήματα, προς όφελος του θεσμού αλλά και όλων των Δήμων της Επικράτειας.

 

Θέλω επίσης να συγχαρώ δημόσια τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού, Πάνο Κεπαπτσόγλου για την εκλογή του στη θέση του Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Μακεδονίας, όπως επίσης και τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που εξελέγησαν από το Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς, τον Εμμανουήλ Εγγλέζο και το Θωμά Αναστασίου.  

 

Θέτοντας ως προτεραιότητα να βρισκόμαστε δίπλα στους πολίτες, θέλω να τονίσω και να διαβεβαιώσω για μία ακόμη φορά ότι πάντοτε είμαι πρόθυμη για μία εποικοδομητική συνεργασία και αρωγός σε κάθε προσπάθεια που στοχεύει στην αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας, προς όφελος των πολιτών της περιοχής μας”.