Μεγάλη νίκη που την διατήρησε στην πρώτη θέση έκανε η ΕΠΣ Καστοριάς νέων η οποία επικράτησε της ΕΠΣ Γρεβενών με σκορ 2 – 1 !

Στον αγωνιστικό τομέα τώρα, το παιχνίδι είχε πολλές φάσεις και γρήγορο ρυθμό με την ΕΠΣ Καστοριάς να παίρνει κεφάλι στο σκορ όταν ο Στασινόπουλος μετά από ωραία διείσδυση από τα αριστερά  δίνει την πάσα στον Σίμου ο οποίος  σουτάρει, αλλά ο τερματοφύλακας αποκρούει και στην συνέχεια ο απερχόμενος Παπάς μετά από σύγχυση στη περιοχή της ΕΠΣ Γρεβενών στο 37΄ με ωραίο πλασέ κάνει το 1 – 0. Το 2 – 0 έκανε ο Ιωαννίδης στο 44 ΄ μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά του Στασινόπουλου. Το μόνο που κατάφερε να κάνει η ΕΠΣ Γρεβενών είναι να μειώσει το σκορ με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σε 2 – 1 στο 89 ΄ με τον καλύτερο της παίχτη στον αγώνα τον Μπορόζη .

Όσον αφορά τους παίδες δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερες δυσκολίες και επικράτησαν άνετα με το επιβλητικό σκορ 4 – 0 του αντίστοιχου συγκροτήματος Γρεβενών. Είδη από το ημίωρο ο δείκτης του σκορ είχε πάει στο 3 – 0 αφού στο 10 ΄ λεπτό της αναμέτρησης ο Χαραλαμπίδης  με δυνατό σουτ έκανε το 1 – 0, για να έρθει ο Γεωργιάδης στο 22΄ να κάνει το 2 – 0 με πολύ ωραία κεφαλιά. Στο 29΄ο ίδιος παίχτης διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα με δυνατό σουτ και έφτασε το δίχτυ του σκορ στο 3 – 0 . Στην επανάληψη οι παίχτες της ΕΠΣ Καστοριάς μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με σβησμένες τις μηχανές διότι είδη είχαν ένα ασφαλές σκορ και στο 65΄ κλείδωσαν το παιχνίδι με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Χαραλαμπίδη  με σουτ από την μεγάλη περιοχή των φιλοξενούμενων.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ :

 

Νέοι : ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 2 – 1 ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΑΠΑΣ   37΄                     ΜΠΟΖΙΑΡΗΣ  89΄

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ  44΄

 

Παίδες :  ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 4 – 0 ΕΠΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

                ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ 10΄

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ      22΄

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ      29΄

ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ  65΄   

 

Δηλώσεις προπονητή ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ :

 

Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ  μετά από τα 2 στα 2 και σήμερα. Ο κ. Μπαχαδέρογλου τόνισε για άλλη μια φορά το στόχο της ΕΠΣ που δεν είναι άλλος από την ανάδειξη ταλέντων στον νομό μας. Χαρακτηριστικά μας είπε πως υπάρχουν πολλά ταλέντα στον νομό μας τα οποία πρέπει να τα δουλέψουμε και να τα βοηθήσουμε έτσι ώστε να πάνε μπροστά για να πραγματοποιήσουν το όνειρο της ζωής τους, να παίξουν σε ένα μεγάλο σύλλογο. Με την ανάδειξη των ταλέντων μας θα πάει μπροστά και το Καστοριανό ποδόσφαιρο που τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε ένα στάδιο παρακμής.    

 

 

Συντάκτης – ρεπορτάζ : κ . Δημήτρης Ζήσης