Σφοδρή κριτική Αναστασίου προς τον βουλευτή Ν.Δ Ζήση Τζηκαλάγια για τους πραγματικούς στόχους της κίνησης να καλέσει σήμερα ο βουλευτής κάποιους φορείς σε συζήτηση για την αρχιτεκτονική σχολή. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ χωρίς δισταγμό και υπεκφυγές, ευθέως, κοιτώντας στα μάτια τον βουλευτή του είπε ” όλο αυτό το κάνετε για να εμφανίσετε απλά και μόνο μια κίνηση προσωπική,και να φανείτε σαν βουλευτής ότι κάτι κάνετε, αν θέλατε να είστε ουσιαστικός θα καλούσατε σε διάλογο πολύ καιρό πριν, φορείς και θεσμικούς, δηλ. τι λέμε σήμερα το προφανές, θέλουμε την αρχιτεκτονική σχολή, ε, και, όλα χωρίς ουσία,δήθεν” .

Ο βουλευτής και οι συνεργάτες του ( και τα συγγενικά του πρόσωπα) έκπληκτοι κοιτούσαν τον γραμματέα να ” τα ρίχνει ” απλά και χαλαρά.

Το θέμα ήταν ότι ο βουλευτής βλέποντας ότι και το κοινό σχεδόν συμφώνησε απόλυτα με τον κ. Αναστασίου, όταν πήρε τον λόγο δεν ” τόλμησε” να δώσει απάντηση.

Μόνο από το alphafm.gr δείτε οπτικά την τοποθέτηση Αναστασίου.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=I6p-YNySk4g[/youtube]