Η σημερινή δ/ντρια σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες ήρθε το μεσημέρι σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον π. Δ/ντη της ΕΑΣ Αποστόλη Αναστασίου σχετικά με ένα δάνειο ειδικού σκοπού που είχε πάρει το 2008 η ΕΑΣ και σήμερα σύμφωνα με την κ.Καραγιαννίδου ο οικονομικός εισαγγελέας αναζητά στοιχεία για τις δαπάνες και τον τρόπο διάθεσης του δανείου της ΕΑΣ.

Η κ.Καραγιαννίδου έπεσε λιπόθυμη από την μεγάλη ένταση την στιγμή που στο γραφείο της είχε μπει και ο γνωστός οικονομολόγος Ευθύμιος Σταυρόπουλος

Θυμίζουμε πως η κοινωνία σήμερα ζητά άμεση ενημέρωση για το που πήγαν τα Ελληνικά και τα Ευρωπαϊκά χρήματα ( δάνεια-επιδοτήσεις) και πως δεν θα πρέπει να κρύβει κανείς το οτιδήποτε. Καλούμε εισαγγελείς και δικαστικούς σε όλες τις περιπτώσεις να ψάχνουν σε βάθος τι έγιναν αυτά τα χρήματα και καλούμε το ίδιο να κάνουν και όλες οι διοικήσεις.

Η ένωση αγροτικών συνεταιρισμών χρόνια τώρα πληρώνει απίστευτες αστοχίες και δανεισμούς πολλών παραγόντων που την κατέστρεψαν.

Αγρότες και κτηνοτρόφοι θα πρέπει άμεσα από την σημερινή Δ/ντρια και διοίκηση να ζητήσουν να βγουν όλα τα στοιχεία για δάνεια και όχι μόνο στον αέρα…..

Ο alphafm.gr θα επανέλθει με ρεπορτάζ έκπληξη για πολλούς και πολλές για κρίσιμα θέματα της ΕΑΣ…..