Σοβαρότατες οι αντιδράσεις υπαλλήλων, δημοτικών συμβούλων και όχι μόνο σχετικά με την στάση Αγγελή για το πρόσωπο που θα αναλάβει την κοινωφελή του δήμου Καστοριάς.

Όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε κλειδώσει το όνομα του Δ.Λίτσκα χωρίς παρατράγουδα και σχόλια.

Τις τελευταίες όμως μέρες, έχουν έρθει τα πάνω κάτω από Δ.Σ όχι και με καλή θέση σε ψήφους.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο πηγαινοέρχεται στο γραφείο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, του δημάρχου, ακόμα και στην επιχείρηση ”τρομοκρατώντας” σχεδόν υπαλλήλους, λέγοντας πως αναλαμβάνω ΕΓΩ…… κτλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες αν υπάρξει αλλαγή και ”αδειάσει” και πάλι ο δήμαρχος πρόσωπο που αρχικά είχε επιλέξει και τώρα αλλάζει πάλι άποψη, θα είναι τόσες οι αντιδράσεις που θα φτάσουν και σε παραιτήσεις και αποχωρήσεις, όχι για τις επιλογές αλλά για το συνεχόμενο ”άδειασμα” εκλεγμένων ατόμων. Ηρεμία και αλλαγή ρόλου θα πρέπει μάλλον να υπάρξει και για τον πρόεδρο του Δ.Σ μιας και ο ρόλος του είναι για το Δ.Σ και όχι για να ακούει τις γκρίνιες και τα κλάματα….

Σοβαρό και λογικό επίσης σενάριο για να σταματήσουν οι ανόητες ξαφνικές συμπεριφορές, είναι να αναλάβει ο Δημήτρης Πετρόπουλος και να κλείσει το όλο θέμα. Άλλωστε μέχρι σήμερα η συγκεκριμένη αντιδημαρχία και η ” ΟΡΕΣΤΙΑΣ ” ήταν ένα και δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα.

Η διοίκηση Ανέστη Αγγελή πρέπει να καταλάβει πως ο δήμος θέλει αποτέλεσμα και όχι μισθολογικό βόλεμα για κάποιες και κάποιους……..

Πολύ σύντομα και από αυτό το θέμα θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα