Επιπλέον, εξιχνιάστηκαν -2- ακόμη περιπτώσεις κλοπής που διαπράχθηκαν από τον συλληφθέντα στην Φλώρινα

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, συνελήφθη χθες (12-03-2024) τις μεσημβρινές ώρες στη Φλώρινα, 59χρονος αλλοδαπός, για κλοπή μηχανήματος από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ενώ εξιχνιάσθηκαν ακόμη -2- περιπτώσεις  κλοπής που τελέσθηκαν από τον 59χρονο σε προγενέστερο χρονικό διάστημα στην πόλη της Φλώρινας.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα των προαναφερόμενων αστυνομικών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, διαπιστώθηκε ότι ο 59χρονος την 11-03-2024 αφαίρεσε από Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 48χρονου ημεδαπού, στην Φλώρινα, θαμνοκοπτικό μηχάνημα, χρηματικής αξίας περίπου -1.250- ευρώ, το οποίο αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό του.

Συνεχιζόμενης της προανάκρισης προέκυψε ότι, ο ανωτέρω κατά το χρονικό διάστημα από 08-11-2024 έως την 09-11-2024, αφαίρεσε από έτερο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, στην Φλώρινα, φορητή σκάλα χρηματικής αξίας περίπου -200- ευρώ, η οποία αφού κατασχέθηκε αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 59χρονου στην Φλώρινα, βρέθηκε επιπλέον και κατασχέθηκε  τσάντα, που περιείχε διάφορα εργαλεία εταιρείας παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, που είχε αφαιρέσει ο συλληφθείς το προηγούμενο χρονικό διάστημα από την εταιρεία. Τα εν λόγω εργαλεία αφού κατασχέθηκαν, αποδόθηκαν σε υπάλληλο αυτής.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκε στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Φλώρινας.