Το Γηροκομείο Καστοριάς επισκέφτηκε σήμερα το πρωί Μ. Πέμπτη ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς, Δημήτρης Σαββόπουλος. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου και προσωρινός Διευθυντής του Γηροκομείου, Κωνσταντίνος Σεραφείμ και το προσωπικό του, όπου πέραν της ανταλλαγής ευχών είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το κτίριο.

Στη συνέχεια ο κ. Σαββόπουλος επισκέφτηκε στα δωμάτιά τους, τους έντεκα ηλικιωμένους όπου φιλοξενούνται στο ίδρυμα, αντάλλαξε ευχές και τους ευχήθηκε καλή Ανάσταση.

«Πρόκειται για μια επίσκεψη αγάπης και ανθρωπιάς για να δείξουμε στους ηλικιωμένους ότι δεν είναι μόνοι τους» δήλωσε ο κ. Σαββόπουλος, και συνέχισε λέγοντας «Το έργο που επιτελείται σε αυτό το κτίριο είναι πολύ σημαντικό και ως τοπική αυτοδιοίκηση προσπαθούμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να συμβάλουμε στην καλύτερη λειτουργία του».

Στο ίδιο κλίμα πραγματοποιήθηκε νωρίτερα επίσκεψη και στο ΚΑΠΗ του Δήμου Καστοριάς, όπου ο Αντιπεριφερειάρχης πρόσφερε παραδοσιακά κεράσματα στους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά!