Η επιχείρηση ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ δραστηριοποιείται στον χώρο των Super markets σε όλους τους νομούς της περιφέρειας της Δυτικής Μακεδονίας.

Έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ένα ιδιωτικό πρότυπο ελέγχου όλης της διαδρομής του νωπού κρέατος από την φάρμα μέχρι το ράφι, όπως επίσης των παρασκευασμάτων και των αλλαντικών που προέρχονται από την μεταποίηση του, με τίτλο «Ελεγχόμενη Ποιοτική Διαδρομή Ελληνικού Κρέατος»

Το πρότυπο αναπτύχθηκε από την επιστημονική ομάδα της SCG ltd και πληρεί όλες τις απαιτήσεις της εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας, όπως επίσης και του διεθνούς προτύπου ISO 22000 διασφαλίζοντας έτσι ότι τα προϊόντα που φθάνουν στον καταναλωτή είναι υψηλής ποιότητας, ασφαλή και υγιεινά.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FfpgY7xdDi4&context=C4e049a8ADvjVQa1PpcFNCV6gPzVFIF09JRCV9JYwziK0DTrXpvXA=[/youtube]

Ο έλεγχος ξεκινά από την φάρμα με την επιλογή ζώων υψηλών αποδόσεων, συνεχίζεται στο σφαγείο, την μονάδα επεξεργασίας και παραγωγής, την διακίνηση με την αυστηρή παρακολούθηση της αλυσίδας ψύξης και τέλος στα κρεοπωλεία μας όπου οι άνθρωποι μας είναι πάντα στην διάθεση του καταναλωτή για να τους δώσουν χρήσιμες συμβουλές ώστε το αποτέλεσμα που θα φθάσει στο πιάτο τους να είναι το καλύτερο δυνατό.

H Ελεγχόμενη Ποιοτική Διαδρομή Ελληνικού Κρέατος είναι αυτή που διασφαλίζει στον καταναλωτή, ότι τα ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗ είναι η μοναδική ίσως αλυσίδα της οποίας όλα τα προϊόντα παράγονται ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΑΣ, που προέρχεται από επιλεγμένες φάρμες της Μακεδονίας.

Η επίσημη παρουσίαση όλου του εγχειρήματος θα γίνει στα μέσα Μάιου σε ξενοδοχείο της Καστοριάς.

Για την περίοδο του Πάσχα, η επιχείρηση θα παραχωρήσει στους παραγωγούς που συνεργάζονται μαζί της, ολόκληρο τον μηχανισμό της (κρεοπώλες και κρεοπωλεία, ψυγεία και διακίνηση, επιστημονικό προσωπικό κλπ) ώστε τα αρνιά και τα κατσίκια να δοθούν στους καταναλωτές σε τιμές παραγωγών. Αναλυτικότερα η τιμή πώλησης θα είναι η τιμή παραγωγού, όπως αυτή θα διαμορφωθεί, συν τα έξοδα σφαγής, τα υγειονομικά τέλη και τον ΦΠΑ.

Το «κίνημα του αρνιού» στα ΥΠΕΡ ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ, είναι μία μεγάλη προσπάθεια στήριξης των συνεργαζόμενων παραγωγών μας αφενός και των δοκιμαζόμενων από την οικονομική κρίση καταναλωτών αφετέρου.

Είναι μία μεγάλη υπόσχεση ότι αυτό το Πάσχα οι καταναλωτές της δυτικής Μακεδονίας θα προμηθευτούν αρνιά και κατσίκια ελληνικά, υγιεινά στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Είμαστε στην διάθεση σας για περισσότερες πληροφορίες για το «κίνημα του αρνιού στην δυτική Μακεδονία»

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vhao5l5x4-Q&context=C4d9403fADvjVQa1PpcFNCV6gPzVFIF7ybp88CTr39jc1bIhyzJlI=[/youtube]

 

Με εκτίμηση

Αδελφοί Γρηγοριάδη