20:14 –  ” Έφυγε ” από κοντά μας ο καλός φίλος Αλέξανδρος Καραγεωργίου ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδινε την δική του άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.Ο Αλέξανδρος, πολιτευτής της Ν.Δ, πετυχημένος


νομαρχιακός σύμβουλος με τον Γ. Καπαχτσή, και πολύ γνωστός και πετυχημένος δικηγόρος.

Για τον Αλέκο θα μπορούσα να γράφω αρκετές ώρες.

Από νωρίς το πρωί που πληροφορήθηκα την πολύ δυσάρεστη είδηση, στο μυαλό μου ήρθαν πολλές πολλές αναμνήσεις, στιγμές σημαντικές από το ξεκίνημα μου ως δημοσιογράφος το 1988. Ο Αλέκος ήταν από τους πρώτους παράγοντες-πολιτικούς όπου δημοσιογραφικά και όχι μόνο φυσικά μιλούσαμε πολλές ώρες, έδινε συνεντεύξεις, ρεπορτάζ. Μεγάλη αγάπη του η Ν.Δ. Μεγάλη η προσπάθεια του να μένει πάντα ψύχραιμος και σταθερός στις απόψεις του, σε εποχές καλές και κακές για την Ν.Δ.

Θυμάμαι τις πολλές συζητήσεις μας το 1995-96-97-98 όπου ήταν νομαρχιακός σύμβουλος με νομάρχη τον Γ. Καπαχτσή, θυμάμαι τις απίστευτες συναντήσεις και συζητήσεις, εγώ, ο Αλέκος και ο Χ. Νατσούλης, ώρες πολλές, γέλιο, καταγγελίες, στόχοι, οι φοβερές αποκαλύψεις του και συζητήσεις στο δικηγορικό του γραφείο θα μας μείνουν αξέχαστες.

Οι συμβουλές σου Αλέκο δεν ξεπερνιούνται, εκεί ψηλά τώρα όπου βρίσκεσαι χαμογελάς για όλα αυτά που γράφω, είμαι σίγουρος πως θα μας λείψεις πολύ.