Συγκινητική η προσέλευση του κόσμου στη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη, το βράδυ της περασμένης Τρίτης στην Καστοριά. Ο χώρος του Λιμναίου Οικισμού στο Δισπηλιό γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, με τον Μάριο Φραγκούλη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό σε μια άκρως ελληνική βραδιά που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής συνεπήρε το κοινό που σιγοτραγουδούσε, καθ’ όλη τη διάρκεια, αγαπημένες μελωδίες της προσωπικής του δισκογραφίας όπως οι «Τον Εαυτό του Παιδί», «Δρόμοι του Ουρανού» αλλά και μερικά από τα ομορφότερα τραγούδια των μεγάλων συνθετών, όπως τα «Το Φεγγάρι είναι Κόκκινο», «Αν θυμηθείς το Όνειρο μου», «Το δίχτυ» κ.ά. Την έκπληξη της βραδιάς έκανε ο Μάριος Φραγκούλης όταν ερμήνευσε, για πρώτη φορά, τραγούδια αγαπημένων συναδέλφων όπως τα «Τράβα Σκανδάλη» «Δι΄ ευχών» κ.ά.

Οι εκδηλώσεις του κοινού στο φινάλε της συναυλίας ήταν τόσο ενθουσιώδεις που ο Μάριος Φραγκούλης επέστρεψε κατα-χειροκροτούμενος στη σκηνή, κλείνοντας έτσι μία μοναδική βραδιά σε απόλυτα ελληνικούς τόνους με την υπόσχεση να επιστρέψει στην φιλόξενη περιοχή μας.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ