Το stickerman.gr είναι το διαδικτυακό μας κατάστημα και αποτελεί τη συνέχεια του φυσικού μας καταστήματος που μετράει ήδη δέκα χρόνια παρουσίας και συνεχίζει δυναμικά να προσφέρει παροχές και υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Η δουλειά μας αποτελεί το πάθος μας, για αυτό και φροντίζουμε να εξελισσόμαστε διαρκώς, ενώ θέτουμε ακόμα υψηλότερους στόχους για τη συνέχεια.

Στο φυσικό και στο διαδικτυακό μας κατάστημα διαθέτουμε διακοσμητικά είδη που θα αναβαθμίσουν τους χώρους σας με μια μοναδική αισθητική. Το κοινό μας, μας εμπιστεύεται όχι μόνο για την απαράμιλλη ποιότητα μας, αλλά και για τις οικονομικές μας τιμές. Σεβόμενοι απόλυτα τις δύσκολες εποχές που ζούμε, έχουμε φροντίσει να ελαχιστοποιήσουμε το κέρδος μας, ώστε να σας προσφέρουμε χαμηλές τιμές σε όλα μας τα είδη.

Με μεγάλη μας χαρά μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τους διάσημους μας πλέον πίνακες σε καμβά, που αποτελούν μεγάλη πηγή χαράς για εμάς, αλλά και για τους καταναλωτές μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τις συλλογές μας σε πίνακες σε καμβά, που συνεχώς εμπλουτίζονται με νέα θέματα και καινούριες παραστάσεις.

Το stickerman, μέσα στα χρόνια της δυναμικής του παρουσίας στην αγορά, έχει επενδύσει σε απόλυτα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό, αλλά και σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά υλικά που χρησιμοποιούμε προσφέρουν άριστες εκτυπώσεις και απεικονίσεις παραστάσεων που προσφέρουν χαρά ακόμα και στον πιο απαιτητικό πελάτη.

Στον ιστότοπο μας θα βρείτε πίνακες σε καμβά, χωρισμένους σε κατηγορίες ανάλογα με το θέμα που πραγματεύονται. Εξαιρετικές αντιγραφές μεγάλων πινάκων ζωγραφικής, που ακόμα και αν τα έβλεπαν οι δημιουργοί τους θα ήταν ιδιαίτερα χαρούμενοι με την αποτύπωση. Επιπλέον, απόλυτα σεβόμενοι τον κάθε δημιουργό, φροντίζουμε να δημιουργούμε πιστά αντίγραφα, δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια και πασχίζοντας για το άριστο αποτέλεσμα. Όλα τα θέματα μπορούν να προσαρμοστούν στις επιθυμητές για εσάς διαστάσεις , εξαιτίας της γραφιστικής μας ομάδας που σε κάθε παραγγελία δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό, για να λάβουν αυτό το χαμόγελο ικανοποίησης από εσάς.

Όμως δεν είμαστε υπερήφανοι μόνο για τους πίνακες μας, αλλά και για όλα τα υπόλοιπα προϊόντα που κατασκευάζουμε και μπορούμε να σας προσφέρουμε. Ξεχωριστή θέση έχουν στο site μας, αλλά και στην καρδιά μας οι ταπετσαρίες τοίχου που δίνουν αληθινά ξεχωριστό στυλ στο χώρο σας. Έναν απλό τοίχο, τον μεταμορφώνουν και τον αναδεικνύουν σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Η πρωτοτυπία στις ταπετσαρίες τοίχου είναι ότι αποτελούνται από πολύ λεπτά φύλλα ταπετσαρίας, είτε υφασμάτινης, είτε βινυλίου που καλύπτουν τον τοίχο σας από άκρη σε άκρη και χαρίζουν τη ζεστασιά μιας εικόνας να διαχέεται σε όλο το χώρο. Η εξέλιξη της τεχνολογίας είναι τέτοια που τόσο η τοποθέτηση μιας ταπετσαρίας, όσο και η αφαίρεση της δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη διαδικασία, ούτε και προκαλεί κάποια βλάβη στον τοίχο, ώστε μετά την ενδεχόμενη αφαίρεση της όλα θα είναι ακριβώς όπως και πριν.

Στο stickerman διαθέτουμε όλη την απαραίτητη τεχνογνωσία καθώς και μηχανήματα τελευταίας, εξελιγμένης τεχνολογίας, που μπορούμε να σας εγγυηθούμε το εξαιρετικό αποτέλεσμα της παραγγελίας σας. Επίσης διαθέτουμε όλα τα μέσα για υπηρεσίες διακοσμητικής συμβουλευτικής, ώστε να είστε απόλυτα σίγουροι ότι οι προσδοκίες σας μπορούν να βρουν πλήρη ανταπόκριση σε εμάς. Αποτελεί motto μας ότι αξίζετε το καλύτερο, και εμείς είμαστε σε θέση να σας το προσφέρουμε.