Αναζητώντας μια ριζική ανανέωση για το σπίτι μου απευθύνθηκα στους απόλυτους επαγγελματίες της διακοσμητικής τέχνης. Την Paravan Decor!!! Πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία βρίσκονται υπεύθυνοι άνθρωποι με άποψη για τα τεκταινόμενα, άρτια εκπαιδευμένοι σε όλα όσα αφορούν τη σύνθεση, αλλά και την αποτύπωση ενός θέματος και διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που καθιστούν τις εκτυπώσεις τους, απλά φανταστικές.

Μια επίσκεψη στο site τους , μπορεί να πείσει ακόμα και τον πιο δύσπιστο για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, καθώς και για την ποικιλία που διαθέτουν σε πάρα πολλά είδη. Η αγάπη που έχουν για τη δουλειά τους αποτυπώνεται εξαιρετικά στα κορυφαία προϊόντα τους, αφού δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια και επιζητούν την τελειότητα σε κάθε είδος που δημιουργούν και εμπορεύονται.

Η περιήγηση μου στο διαδικτυακό τους κατάστημα ήταν καθ΄ όλα μια ευχάριστη εμπειρία, αφού ιδιαίτερα εύκολα ενημερώθηκα για τις προδιαγραφές κάθε προϊόντος, για τις τιμές και γενικότερα όλα όσα χρειαζόμουν σχετικά με τις επικείμενες αγορές μου. Χρειαζόμουν οπωσδήποτε κάποια αυτοκόλλητα τοίχου, ώστε να δημιουργήσουμε ένα παραμυθένιο βρεφικό δωμάτιο για τη μικρή μας πριγκίπισσα που έρχεται σε λίγο καιρό.

Μπορώ να πω ότι η ποικιλία τους ήταν απεριόριστη, ιδιαίτερα για τα παιδικά αυτοκόλλητα τοίχου υπήρχαν σχέδια με ιδιαίτερο γούστο και μεγάλη φαντασία που μπορεί προσωρινά να έκαναν τη δουλειά μας πιο δύσκολη, αλλά μας βοήθησε να δημιουργήσουμε ένα απίθανο, θεματικό δωμάτιο που η μικρή μας θα το εκτιμήσει καθώς μεγαλώνει.

Στη συλλογή με τις ταπετσαρίες τοίχου βρήκαμε απόλυτα ταιριαστά θέματα με τα αυτοκόλλητα που επιλέξαμε για το βρεφικό δωμάτιο, έτσι σκεφτήκαμε να συνδυάσουμε τα δύο προϊόντα καλύπτοντας ολόκληρο τον έναν τοίχο με μια ταπετσαρία που θα δώσει επιπλέον χρώμα και φως στο δωμάτιο. Όπως λέει στο ψηφιακό τους κατάστημα είναι πολλή εύκολη η τοποθέτηση της, αλλά και η αφαίρεση της χωρίς να δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον τοίχο. Τα υλικά κατασκευής τους είναι προηγμένης τεχνολογίας, που τις καθιστούν από τις κορυφαίες επιλογές στη διακόσμηση.

Θα τολμήσω να πω ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε στον πειρασμό να δούμε και τη συλλογή τους με τις ταπετσαρίες τοίχου για το σαλόνι μας. Το καλοκαίρι σχεδιάζαμε να κάνουμε ένα μεγάλο ταξίδι στην Αμερική, αλλά μας πρόλαβε ο ερχομός της μικρής μας, έτσι μόλις είδαμε μια ταπετσαρία με τη γέφυρα του Μανχάταν φωτισμένη, αποφασίσαμε να τη βάλουμε στο καλάθι των αγορών μας, αφού ορίσαμε τις επιθυμητές διαστάσεις. Οι τιμές τους είναι πραγματικά οικονομικές και ανταποκρίνονται σε κάθε βαλάντιο.

Μετά την αγορά μας, επικοινωνήσαμε με την Paravan Decor, ώστε να τους ζητήσουμε να κάνουμε ένα ραντεβού με τους τεχνίτες τους για να τοποθετήσουν τα είδη, επειδή νιώθαμε ανασφαλείς με τη μαεστρία μας. Άμεσα ανταποκρίθηκαν στο αίτημα μας, και μόλις ήταν έτοιμα τα προϊόντα μας, μας κάλεσαν για να κανονίσουμε το ραντεβού μας.

Τολμώ να πω ότι όσο το site είναι φιλικό προς κάθε χρήστη, τόσο φιλική και εξυπηρετική ήταν και η κυρία στο τηλέφωνο, αλλά και οι τεχνικοί που ήρθαν για την τοποθέτηση. Έκαναν άψογη δουλειά, μόλις σε λίγα λεπτά. Το εικαστικό αποτέλεσμα δε, ήταν πραγματικά όπως το είχαμε σχεδιάσει και ονειρευτεί. Σίγουρα θα είναι η πρώτη μας επιλογή, την επόμενη φορά που θα είμαστε έτοιμοι για μια ανανέωση.